Je bekijkt nu Herfstwandeling HPP kring Utrechtse Heuvelrug

Herfstwandeling HPP kring Utrechtse Heuvelrug


Evenementgegevens


De leden, die wonen op en rond de Utrechtse Heuvelrug organiseren eenmaal per kwartaal bij toerbeurt een wandeling. In principe op vrijdagochtend en altijd van 10.00 – 12.00. Zo leren we elkaar op een ontspannen manier beter kennen en genieten we ook van de prachtige natuur en cultuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Voor wie?

Voor alle HPP-leden en uiteraard ben je ook welkom als je niet op de Utrechtse Heuvelrug woont! Ook als niet-lid kun je geïntroduceerd worden en meelopen. Wandelen is een mooie manier om kennis te maken met ons netwerk.

Waar wandelen we deze keer?

We wandelen dit keer in de omgeving van NS Station Hollandsche Rading waar we ook verzamelen. Na afloop is er ruimte voor een drankje en voor wie wil, lunch, bij Café Moeke in Hollandsche Rading. Parkeren voor wie met de auto komt, kan gratis aan de Vuursedreef.

Aanmelden

De eerstvolgende herfstwandeling van 11 oktober 2024 wordt georganiseerd door Fleur Ligteringe. Hier is de link naar het item op ons forum (wel even inloggen). En aanmelden kan via fleur@greeneyetravel.nl.

Tot ziens op vrijdag 11 oktober 2024.
Groene wandelgroet,
Wandelkring HPP Utrechtse Heuvelrug

Op de hoogte blijven?

NB – wil je trouwens wel meewandelen met de HPP-Kring Utrechtse Heuvelrug, maar kun je niet op de eerstvolgende datum: laat weten. We voegen je dan toe aan onze Signal app wandelgroep zodat je op de hoogte blijft van nieuwe data voor deze wandelkring.